Skip to content
Facebook
Twitter
LinkedIn
Copiar Url

L’encàrrec inicial del nostre darrer treball per a Montepio va ser fer el redisseny del logotip, però finalment vam acabar per renovar totalment la identitat visual de la marca i la seva direcció d’art.

Un disseny fresc i elegant, on continuem mantenint el color corporatiu principal que porta acompanyant la marca des dels seus inicis, però ajustat tant en l’entorn digital com l’imprès.

En el redisseny del logotip hem apostat per a la simplificació tant pel que fa a formes com de colors, però mantenint i donant protagonisme al símbol de la «M» que formen les dues barres diagonals i apostant per una tipografia de pal sec, orgànica i de bona lectura on hem modificat i arrodonit tots els vèrtex de les lletres per tal d’unificar símbol i tipografia i dotar de personalitat el conjunt del logotip.

Pel que fa a la direcció d’art apostem per a crear una simplificació de colors i grafismes, on pren força la fotografia a nivell de reclam comunicatiu per tal que Montepio pugui arribar a un nou públic més jove i així apostar per a les noves energies i tecnologies.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Copiar Url
previous arrow
WEB_Iberspa
WEB_Iberspa2
WEB_Iberspa
WEB_Iberspa
WEB_Iberspa
WEB_Iberspa
next arrow

Client: Montepio
Tags: Branding, Comunicació
Any: 2020

Iberspa

Redisseny de la identitat per una marca ambiciosa i líder dins del sector SPA&Wellness.

Manu Guix

Desenvolupament, producció i direcció d’art del nou videoclip “Com dues gotes d’aigua”.