Every great design
begins with an ever better story

Lorinda Mamo

Aida-1

Aida Garriga

Cofundadora, CEO
i directora d’art.

Graduada Superior en Disseny Gràfic per ESDI (Sabadell), va treballar varis anys com a dissenyadora sénior a Torra+Portella en projectes editorials i de branding, fins que decideix ampliar els seus estudis cursant 3 postgraus a l’universitat novaiorquesa Parsons el 2003. Al acabar s’estableix pel seu compte i crea l’Estudi Gràfic Aida Garriga. Uns anys després cursa un postgrau d’Estratègia Creativa (publicitat) impartit per la UOC. Apassionada pel disseny, la tipografia, l’art i la dansa, i amb més de 20 anys d’experiència en el món del disseny gràfic.

Xevi-1

Xevi Victori

Cofundador, dissenyador gràfic
i productor cultural.

Especialista en solucions de comunicació que aportin valor a la marca a través de la creativitat, mitjançant la il.lustració, el disseny i diferents tècniques artístiques. Llicenciat en Disseny gràfic per la Universitat Ramon Llull, va treballar al Canal Meteo de Tv3, l’empresa de comunicació Singular i com ha professor. Va ser durant anys gerent de l’estudi gràfic “Net Engineer” juntament amb Josep Heras. Des de fa 4 anys ha estat productor i creador juntament amb Ivan Tapia de les obres teatrals “Escape show” i “Party Game”, amb qui també és propietari de la marca de jocs d’escape “Vinigma”.

Gemma-1

Gemma Herrerias

Dissenyadora gràfica
i especialista en packaging.

Formada en Disseny Gràfic i Comunicació Visual a ESDI, Sabadell. La seva trajectòria en el món del disseny gràfic comença treballant com a freelance duent a terme projectes per a petites empreses mentre segueix amb la seva formació. Més tard, treballa com a dissenyadora especialitzada en packaging i branding en empreses del sector, per acabar incorporant-se a l’Estudi l’any 2014, on desenvolupa tot tipus de projectes fins el dia d’avui. Amb un perfil versàtil i una mica tastaolletes, també gaudeix escrivint. Potser per això l’atrau la tipografia, on troba la unió entre expressió escrita i visual, que l’apassionen a parts iguals.

Celia-1

Cèlia Costa

Dissenyadora gràfica i project manager.

Graduada Superior en Disseny Gràfic per Elisava (Bcn). Un cop finalitzada la seva etapa de dissenyadora júnior a l’Editorial Planeta i a l’Editorial Actar, decideix estudiar la seva altra passió: Història de l’art a la UB. Abans d’acabar, s’incorpora a l’Estudi Aida Garriga com a dissenyadora gràfica. Un temps després, realitza el Màster en Estudis Comparatius en Art a l’UPF. Molt interessada en la part dels processos productius i acabats, actualment, exerceix les funcions de disseny, gestió i supervisió de campanyes a Duplex Studio. Captivada per la vessant més teòrica del disseny i de l’art, gaudeix devorant literatura sobre aquestes dues temàtiques.

Laura-1

Laura Botifoll

Dissenyadora gràfica, UX, digital i community manager.

Comença els seus estudis en el món del disseny cursant el títol de Grau Superior en Projectes i Direcció d’Obres de Decoració per l’EASD de Vic. Posteriorment, decideix seguir formant-se, graduant-se en la branca del Disseny Gràfic a l’Escola Superior de Disseny i d’Arts Plàstiques de Catalunya (ESDAPC). En acabar els estudis, s’incorpora a l’Estudi Gràfic Aida Garriga com a dissenyadora gràfica. Posteriorment, seguirà en el nou projecte de l’estudi Duplex, encarregant-se sobtretot dels projectes digitals. Fora de l’estudi, continua gaudint de la creativitat plasmant-la a través de l’art de la fotografia. Li apassiona la fotografia nocturna i de paisatge.

Toni-1

Toni Falcó

Dissenyador gràfic, editorial, storytelling i branding.

Titulat amb un postgrau en Disseny Editorial a Elisava de Barcelona i en Disseny Gràfic Publicitari a l’EASD de Vic. Després de treballar com a dissenyador junior al Quadrat, en diferents empreses en els departaments de publicitat com Grup Gamma, dissenyador gràfic a E2S Creativa i també en diferents projectes freelance acumulant més de 15 anys d’experiència en el món del disseny, finalment s’incorpora com a dissenyador a Duplex Creativity desenvolupant les funcions de disseny de branding, narratiu i editorial. Apassionat del disseny editorial, tipogràfic i del món de l’art, dedica el seu temps lliure a la vessant més pictòrica com a artista plàstic internacional.

CLIENTS

Ajuntament de Santpedor, Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada, Ajuntament de Gironella, Annahsana, Associació ARC, Associació l'Era, Bontracte, Buhos, Catalunya Mobiliari, Cowparade, CCDIAP, Clautronic, Connecta Fibra, DO Pla de Bages, Dra. Patricia Correa, Difoprint, Duo, Ecomon, Ekipa, El Sielu, Escola Paidos, Expobages, Fapacsa, Finques Llevant, Fikaspa, Formaentera, Garriga & Associats, Institut Lacetània, Junyent Serrallers, Kadira, Llibreria Timbaler, Manu Guix, Montepio, Neima, Nespresso Professional, Numerica Films, Olalo, Portobello, Pranayoga, Salt&Pepper, ShakeUp, Shanti, Sushi Projects, V+D Comunicacions

COL·LABORADORS

Servei 360º

Per tal de poder oferir un servei integral als nostres clients disposem d’una àmplia xarxa de col·laboradors especialitzats en disciplines com l’interiorisme, el disseny 3D, producció audiovisual, disseny de producte, programació html, neuromarketing… D’aquesta manera podem controlar totes les vessants del projecte i garantir-ne la seva coherència i professionalitat.

 

PREMIS

2021
Or Open Creatiu. Què dibuixes? – Buhos.
Or Open Creatiu. Ets així? – Manresa Comerç.
Plata Open Creatiu. Ets així? – e-montepio.

2019
Àgencia de l’any Àrea Metropolitana de Barcelona.

2018
Plata Open Creatiu. A la moda – Christmas (Munich Sports).
Plata Open Creatiu. Net i polit – Manresa Capital de la Cultura Catalana.
Bronze Open Creatiu. Shopping – Barcelona Taste (Munich Sports).

previous arrow
anniedelapaz-31-insta
anniedelapaz-103
anniedelapaz-53-ok
anniedelapaz-53-ok
anniedelapaz-53-ok
anniedelapaz-53-ok
next arrow