Skip to content
Facebook
Twitter
LinkedIn
Copiar Url

En motiu de la inauguració del nou local de la Llibreria Timbaler, es va presentar la nova imatge de marca, de la qual Duplex en som els artífexs.

Nascuda fa més de 4 dècades a Santpedor, Timbaler és molt més que una llibreria-papereria. Amb la premisa de ser un referent en productes de qualitat en papereria, apostant pel disseny i el tracte personal. Aquests conceptes havien de quedar plasmats en la nova marca i lligar-ho tot amb l’interiorisme elegant i natural de la nova botiga.

Vam crear una identitat modulable que fa referència als diferents formats que poden arribar a tenir els llibres, revistes i papers que ens trobem en el món editorial, on el blanc del paper i el negre de la tinta tenen un fort protagonisme, motiu pel qual aquests van ser els colors utilitzats per a la marca.

En l’aparadorisme de la botiga es van fer servir diferents fragments de novel·les, cites i refranys catalans vinilats a gran format per tal de fomentar la lectura del passejant. A la part esquerra de l’aparador descobrim inicis de narratives, a la part central nusos i la part dreta desenllaços, poden així, crear una pròpia història, donat que: «Si puc llegir, puc imaginar».

Facebook
Twitter
LinkedIn
Copiar Url

Client: Llibreria Timbaler
Tags: Branding, Comunicació, Espais
Any: 2022

Iberspa

Redisseny de la identitat per una marca ambiciosa i líder dins del sector SPA&Wellness.

Manu Guix

Desenvolupament, producció i direcció d’art del nou videoclip “Com dues gotes d’aigua”.