Skip to content
Facebook
Twitter
LinkedIn
Copiar Url

Redisseny de la identitat corporativa d’Iberspa amb l’objectiu d’actualitzar-la en funció de la seva situació empresarial i posicionar-se en el sector SPA & Wellness com una marca ambiciosa de disseny.

Havent definit prèviament els valors de la marca i la missió de l’empresa, s’ha aplicat un nou enfocament a la imatge corporativa. El logotip s’ha dissenyat amb la tipografia Uni Neue de Fontfabric, geomètrica amb formes equilibrades, arrodonides, senzilles i atemporals que transmeten precisió i ritme.

També s’hi ha afegit un símbol, que s’inspira en l’essència i la missió de l’empresa que sorgeix de la superposició de la forma simplificada d’un SPA vist zenitalment amb una forma d’ona que entra pel costat esquerre. La col·locació inusual del nou símbol i la nova línia de base, «sentir el plaer de l’aigua», aporta originalitat a tot el conjunt.

Definint els valors de la marca i la seva nova imatge gràfica, s’han fet diferents aplicacions en materials com papereria corporativa, mostres i altres materials de comunicació.

En els acabats d’aquests materials hem aplicat tinta de coure metàl·lic per donar-li un acabat més premium i s’han utilitzat materials sostenibles i de qualitat.

La nova direcció d’art de la marca pretén donar una imatge més elegant, moderna i professional respecte a la seva marca anterior. Necessària renovació per l’important creixement que ha experimentat l’empresa en els darrers anys.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Copiar Url

Client: Iberspa
Tags: Branding, Comunicació
Any: 2021

Manu Guix

Desenvolupament, producció i direcció d’art del nou videoclip “Com dues gotes d’aigua”.