Skip to content
Facebook
Twitter
LinkedIn
Copiar Url
Projecte de branding per e-montepio, una submarca de @montepio.
emontepio vol esdevenir un bressol d’on neixin noves iniciatives per donar respostes i serveis que ens ajudin a fer el canvi cap a una societat i un territori més sostenible i socialment just.
A partir del logotip de la marca paraigua «montepio», incorporem la lletra «e» al començament de la paraula per formar aquest nou canvi, e-montepio. El canvi es reflecteix en la lletra «e» viva, així que té diferents versions i formes que et poden recordar fulles, plantes, aire… en definitiva, representa la vida.

Al llarg de la imatge gràfica per a e-montepio utilitzem colors vius inspirats en la natura com els tons turquesa, que contrastats i combinats amb blaus marí creen noves gammes i tons cromàtics multiplicant-se entre ells.

Per tal de fer una nova marca més sostenible i contribuir a la lluita contra el canvi climàtic, utilitzem un paper sostenible per a tots els seus materials. El paper Shiro Alga Carta de @favinipapers, un paper elaborat amb algues de la llacuna de Venècia, ajudant a resoldre la proliferació anormal d’aquestes que es produïa a finals de cada estiu, i que absorbien l’oxigen de l’aigua danyant l’ecosistema de la llacuna. Això ha reduït la demanda de cel·lulosa forestal, i ha contribuït decisivament a l’estabilització del seu ecosistema.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Copiar Url
previous arrow
WEB_Iberspa
WEB_Iberspa2
WEB_Iberspa
next arrow

Client: Montepio
Tags: Branding, Comunicació, Digital
Any: 2020

Iberspa

Redisseny de la identitat per una marca ambiciosa i líder dins del sector SPA&Wellness.

Manu Guix

Desenvolupament, producció i direcció d’art del nou videoclip “Com dues gotes d’aigua”.