Sushi Projects

Duplex forma part d’un nou projecte empresarial del qual n’hem creat el naming i el disseny del branding corporatiu. Neix una nova marca fruit de la fusió de diferents professionals, Sushi Projects, que té com a objectiu ajudar a institucions i a mitjanes i grans empreses a ampliar i connectar amb el seu públic i diferenciar i fer créixer la seva marca a través del neuromàrqueting, la creativitat i l’audiovisual. Sota aquestes tres branques s’ha ideat el naming i s’ha desenvolupat tot l’imaginari gràfic i la direcció d’art. Aquests tres conceptes els transformem en ingredients, cadascun amb el seu sabor i la seva pròpia funció, però que junts resulten explosius, originals i sorprenents, com és el cas del sushi, format per vàries capes o ingredients que combinats sorprenen al paladar.
Per expressar la identitat hem escollit la família tipogràfica Druk de Commercial Type, formalment sòlida, forta i amb diferents pesos, la qual cosa ens permet crear un logotip mòbil, versàtil i animat tan en forma com en els colors. La qual cosa expressa molt bé l’adaptabilitat de Sushi Projects davant de qualsevol projecte o empresa.
Es va definir una paleta cromàtica pròpia formada per rojos, beixos i grisos Pantone Black, i es van desenvolupar uns patterns basats en el grafisme japonés buscant sempre el minimalisme. Tot aquest conjunt ens permet crear un sistema visual propi. La versatilitat de la identitat ens ha permès aplicar-la en tots els seus materials corporatius, audiovisuals i de comunicació, com en xarxes socials i web.