Memòria Montepio

A l’estudi hem dissenyat i maquetat la nova memòria anual 2020 de montepio, d’acord amb el branding corporatiu de la marca dissenyat també per Duplex aquest mateix any.

El nostre principal repte ha estat aconseguir que tota la informació i elements de la memòria, així com el seu conjunt, respirin seriositat, transparència i marca; també que sigui fàcil de llegir i comprendre inclús en una lectura en diagonal. Per aconseguir-ho s’ha utilitzat un format més àgil, tipus revista (210 x 270 mm) i unes infografies senzilles, netes i transparents, tot acompanyat amb la tipografia Steradian, una tipografia sans-serif actual però alhora equilibrada i propera.

Hem realitzat una òptima categorització dels diferents apartats, unint al mateix temps la direcció d’art, les descripcions i els continguts corporatius.

A més de realitzar el disseny, hem assessorat en la producció del catàleg, aconsellant i seleccionant els millors acabats i materials que, combinats, han permès obtenir un resultat qualitatiu molt rellevant. Tant en la portada com en la tripa s’ha triat el paper Shiro Eco, un paper reciclat d’alta qualitat amb certificat FSC, produït 100% a partir de residus.

El resultat final és una memòria que realça la feina realitzada durant l’any 2020, que mostra l’essència i valors de montepio; un exercici de transparència cap als seus socis/es i per a la resta de grups d’interès del montepio.