Iberspa

Col·laboració amb Iberspa per reposicionar i redissenyar la seva identitat corporativa amb l’objectiu d’actualitzar-la d’acord amb la seva situació empresarial i posicionar-se en el sector SPA&Wellness com una marca de disseny ambiciós.
Es van definir els valors de marca, la missió de la companyia i es va realitzar un nou plantejament de la imatge corporativa. Es va dissenyar el logotip emprant la tipografia Uni Neue de Fontfabric, geomètrica amb formes equilibrades, arrodonides, senzilla i atemporal que transmet precisió i ritme.
També es va afegir un símbol que s’inspira en l’essència i en la raó de ser de l’empresa que sorgeix de la superposició de la forma simplificada d’un SPA vist zenitalment amb una forma d’onada que entra per al costat esquerre. La col·locació inusual del nou símbol i del nou baseline, «feel the pleasure of water», aporten originalitat a tot el conjunt.
A més, es va seleccionar una nova gamma cromàtica en to blau marí i coure metal·litzat, funcional i al mateix temps prèmium per al disseny de la seva papereria corporativa, mostraris i materials de comunicació.