Fikaspa

A través de la nostra col·laboració d’anys amb Iberspa ens arriba l’encàrrec de crear una nova marca comercial de venta de SPA amb seu als països nòrdics, FikaSpa. Aquesta nova marca neix amb el propòsit d’acostar el món wellness a la gent a un preu més accessible que altres marques, però mantenint el seu valor en disseny i qualitat.

Es coneix com a «fika» a la pausa del cafè a Suècia, un aspecte cultural típic suec, similar a l’hora del te dels anglesos. En el logotip representem aquest concepte de moment de pausa i relax, per això utilitzem una tipografia de pal sec simple i amb els ulls de les lletres molt grans per transmetre sensació d’espai i calma; la tipografia Noir Pro de Linotype compleix amb tots aquests requeriments. Creem el logotip utilitzant el pes roman per Fika i el pes light per Spa, així ens permet separar els conceptes del nom i a la vegada unir-los gràficament.

Definim una paleta cromàtica càlida i suau, que fa referència als colors naturals que trobem en el seu entorn com l’arena, l’aigua i la naturalesa, que alhora reforcen el concepte “fika».

Desenvolupem i creem tot el seu brànding en alguns suports corporatius físics i també per a les seves aplicacions online, sobretot per xarxes.

En conclusió, una nova marca que reflecteix els seus valors, un producte wellness de qualitat a un preu accessible, i que transmet aquesta pau i calma per poder gaudir del producte.