Connecta Fibra

Connecta Fibra està expandint la seva oferta de fibra òptica per tota la Catalunya Central a pas de gegant, per això necessitava renovar la seva imatge global.
La nostra tasca ha consistit en trobar l’equilibri entre empresa, marca i client, i fer créixer Connecta Fibra amb una marca atractiva, propera, inspiradora i digital.

La nostra estratègia s’ha basat en combinar una identitat gràfica neta i senzilla amb una gamma de colors molt potent visualment que comuniqui els valors de territori, confiança i professionalitat.
Basant-nos en la lletra «C», s’ha desenvolupat un símbol amb formes arrodonides, amb la quantitat adequada de geometria per tal de facilitar la lectura de la lletra, i amb un toc digital i dinàmic, espressat pel degradat de color i el moviment dels punts grocs.
El tipus de lletra Ubuntu de Google Fonts ha estat l’elegida per a complementar el logotip, una tipografia dissenyada i pensada per ser usada en entorn digital i que combina bé amb els traços arrodonits del símbol.

En conjunt un disseny potent, elegant i diferencial per presentar i reforçar l’empresa en aquesta nova etapa de creixement.