APARADORS BOUTIQUES NESPRESSO

La prestigiosa Nespresso ha confiat en nosaltres el disseny i la gestió dels aparadors de les seves Boutiques a nivell estatal per a presentar una de les seves últimes campanyes.

Sota el nom d’ «Àlter Ego» (altre jo), es tracta del llançament dels tres nous descafeïnats de la marca, lligat amb l’exposició fotogràfica de François Brunelle que, paral·lelament, tenia lloc a l’interior de cada Boutique. Aquesta exposició mostrava un total de deu parelles «Àlter Ego» a la vida real, seleccionades d’entre 6.000 participants del concurs organitzat per Nespresso. Aquest fotògraf s’ha dedicat a buscar parelles de dobles dins del seu propi banc d’imatges, ja que durant anys s’ha dedicat a fotografiar persones d’arreu del món.

Tota l’estètica d’aquests aparadors, per tant, gira al voltant del món de la fotografia professional i del «joc» creat per aquella persona o cosa que s’assembla tant a algú altre o a alguna altra cosa, que podria passar com el seu àlter ego. I aquí és on s’uneixen els conceptes de les parelles de François Brunelle amb els descafeïnats de Nespresso, que s’assemblen tant a les seves versions originals en sabor i sensacions, que és pràcticament impossible distingir-los. Nosaltres vam voler representar aquesta dualitat a partir d’imatges d’impresió lenticular (hol·logrames).

Segona Edició 

Posteriorment a la primera producció d’aquests aparadors, se’n va fer una segona edició on ja no hi havia la intervenció de la part d’exposició fotogràfica de François Brunelle i només centrada en els nous descafeïnats.