IMATGE GRÀFICA PREMIS ARC 2022

Des de Duplex hem redissenyat la imatge gràfica dels premis ARC, que aquest any han arribat a l’edició XIX. En aquesta edició s’ha guardonat un total de onze artistes i entitats vinculades a la música catalana en directe.

JARDÍ VERTICAL RESTAURANT PORTA FERRO

Porta Ferro és un projecte de l'estudi d'interiorisme Salt & Pepper, amb qui Duplex col·laborem en projectes "pluridisciplinaris".

JARDINS VERTICALS

Els nostres jardins verticals integren les marques comercials en diferents espais i suports. Son jardins que no necessiten manteniment i ofereixen una sensació fresca on estan ubicats.

DUO

Redisseny de la imatge corporativa de Duo, professionals de la salut, bellesa i benestar, a Vic. Projecte multidisciplinari amb la col·laboració de:  

BARCELONA TASTE BY MUNICH

Barcelona Taste és una campanya gràfica per Munich, per captar l'atenció de clients estrangers que venen a Barcelona, una ciutat cosmopolita, diversa i alegre.

MUNICH SPRING IS HERE

Spring is here! Sota aquest claim arriba la nova proposta gràfica d'aparador pel centre comercial l'Illa Carlemany d'Escaldes (Andorra), on la marca Munich hi és present amb una botiga.

MUNICH ORIGIN

Munich Origin és una exposició efímera de la prestigiosa marca de sabates, a fi de mostrar la projecció de la marca des de la seva creació en un petit taller, fins arribar al moment actual en que la marca ocupa un espai privilegiat dintre dels cassos d'èxit de marques que han arribat a la seva expansió mundial.

MUNICH

La reconeguda marca de calçat Munich ens va fer l'encàrrec de crear la imatge per un aparador gegant ubicat al centre comercial Illa Carlemany d'Andorra.

APARADORS BOUTIQUES NESPRESSO

La prestigiosa Nespresso ha confiat en nosaltres el disseny i la gestió dels aparadors de les seves Boutiques a nivell estatal per a presentar una de les seves últimes campanyes.

APARADORS NESPRESSO TRADE

Us presentem una mostra d'alguns dels aparadors que s'han realitzat per diferents centres comercials de tot Espanya per a campanyes concretes de Nespresso.