Revista Urban Katia

En la maquetació i disseny de la revista nº105 de la col·lecció URBAN, temporada tardor-hivern, per la marca Katia, hem volgut transmetre un aire fresc, renovat i despreocupat però sempre acompanyat d'elegància, refinament i tradicionalista.

ABADAL MUSIC FEST

Imatge gràfica pel nou festival "Abadal Music Fest", un maridatge dels vins del celler Abadal amb la música d'artistes de renom com Blaumut, Andrea Motis, Elena Gadel entre d'altres.

SONS DEL CAMÍ

Disseny de la imatge gràfica i campanya publicitària de Sons del Camí. Sorgit arrel de la importància del Camí Ignasià,  Sons del Camí és un Festival Musical de Manresa que amb el claim de «músiques amb ànima»  pretén convertir-se en un referent a Catalunya d'aquest estil musical.

KATIA MAGAZINES

Mostres de revistes per Katia, de les temporades d'estiu i hivern 2017 i 2018.

FESTA DEL RIU

Il.lustració i grafisme per la Festa del Riu celebrada a Manresa i amb l'objectiu d'aplegar famílies a l'entorn d'un espai proper al riu mitjançant concerts, tallers i activitats varies.

ESCAPE SHOW

Escape Show, una nova proposta teatral que barreja el apassionant món dels Room Escape i l'espectacle. Una fusió interessant que ha atret nous públics no acostumats al teatre i que amb toc d'humor t'endinsa dintre d'un macabre joc d'enigmes en que si l'espectador perd, mor.

CATÀLEG IBERSPA

Iberspa és una empresa líder en el sector en el disseny de hidromassatges on predomina el disseny i la tecnologia més avançada pel relax.

POSTER COMPILATION

Aqui teniu una mostra de cartells per a diferents clients amb varis estils segons el requisit. En moltes ocasions utilitzem tècniques combinades de fotografia, retoc digital i il·lustració.

CATÀLEGS

Recull de Catàlegs comercials per a diferents clients, amb estètiques molt diverses segons la necessitat de cadascun.