Iberspa

Col·laboració amb Iberspa per reposicionar i redissenyar la seva identitat corporativa amb l'objectiu d'actualitzar-la d'acord amb la seva situació empresarial i posicionar-se en el sector SPA&Wellness com una marca de disseny ambiciós.

Memòria Montepio

A l’estudi hem dissenyat i maquetat la nova memòria anual 2020 de montepio, d'acord amb el branding corporatiu de la marca dissenyat també per Duplex aquest mateix any.

e-montepio

Nou projecte de branding per e-montepio, una submarca de @montepio. e–montepio vol esdevenir un gresol d'on neixin noves iniciatives per donar respostes i serveis que ens ajudin a fer el canvi cap a una societat i un territori més sostenible i socialment just.

Revista Urban Katia

En la maquetació i disseny de la revista nº105 de la col·lecció URBAN, temporada tardor-hivern, per la marca Katia, hem volgut transmetre un aire fresc, renovat i despreocupat però sempre acompanyat d'elegància, refinament i tradicionalista.

ABADAL MUSIC FEST

Imatge gràfica pel nou festival "Abadal Music Fest", un maridatge dels vins del celler Abadal amb la música d'artistes de renom com Blaumut, Andrea Motis, Elena Gadel entre d'altres.

SONS DEL CAMÍ

Disseny de la imatge gràfica i campanya publicitària de Sons del Camí. Sorgit arrel de la importància del Camí Ignasià,  Sons del Camí és un Festival Musical de Manresa que amb el claim de «músiques amb ànima»  pretén convertir-se en un referent a Catalunya d'aquest estil musical.

KATIA MAGAZINES

Mostres de revistes per Katia, de les temporades d'estiu i hivern 2017 i 2018.

FESTA DEL RIU

Il.lustració i grafisme per la Festa del Riu celebrada a Manresa i amb l'objectiu d'aplegar famílies a l'entorn d'un espai proper al riu mitjançant concerts, tallers i activitats varies.

ESCAPE SHOW

Escape Show, una nova proposta teatral que barreja el apassionant món dels Room Escape i l'espectacle. Una fusió interessant que ha atret nous públics no acostumats al teatre i que amb toc d'humor t'endinsa dintre d'un macabre joc d'enigmes en que si l'espectador perd, mor.

CATÀLEG IBERSPA

Iberspa és una empresa líder en el sector en el disseny de hidromassatges on predomina el disseny i la tecnologia més avançada pel relax.