Shake Up

Shake Up treballa des de fa anys assessorant a grans empreses, marques i institucions, creant estratègia en els camps del màrqueting digital, l'experiència d’usuari i l’anàlisi de dades (big data).

Montepio

L'encàrrec inicial del nostre darrer treball per a Montepio va ser fer el redisseny del logotip, però finalment vam acabar per renovar totalment la identitat visual de la marca i la seva direcció d'art.

Pranayoga

Naming i branding per un nou projecte manresà Pranayoga Shala, creat per una emprenedora amant del ioga i de la Índia.

IMATGE GRÀFICA DE MANRESA COMERÇ

Disseny de la nova marca Manresa Comerç, inspirat en els eixos comercials de la ciutat i la seva inicial.

Kadira

Després de més de 30 anys amb el mateix disseny de marca, l'empresa de mobles Kadira estava preparada per a un enfocament més contemporani.

Garriga & Associats

L'encàrrec inicial del nostre darrer treball per a Garriga&Associats va ser fer el redisseny de la marca, però finalment vam acabar per renovar totalment la identitat visual de la marca, el seu lloc web, les xarxes socials i la seva comunicació tant interna com externa.

sält & pepper

Projecte de branding i aplicacions gràfiques per l’estudi d’interiorisme sält&pepper. Un estudi format per dues germanes molt diferents però amb una passió compartida, el disseny d’interiors i la decoració, concepte que s’ha utilitzat com a punt de partida per crear tota la marca, jugant amb el contrast del blanc i el negre a partir d’un disseny minimalista però amb una tipografia amb caràcter i molt de pes.

V+D comunicacions

Redisseny de la imatge corporativa de V+D comunicacions, empresa catalana especialitzada en instal.lacions d’Utp i Fibra Òptica.

Olalo Web

Disseny web per la nova pàgina online de Olalo House. Podeu veure tot el projecte de disseny a www.

Olalo House

Projecte de naming i branding per Olalo House, una marca de nova creació especialitzada en retirs en llocs paradisíacs, ioga, meditació i benestar.