sält & pepper

Projecte de branding i aplicacions gràfiques per l’estudi d’interiorisme sält&pepper. Un estudi format per dues germanes molt diferents però amb una passió compartida, el disseny d’interiors i la decoració, concepte que s’ha utilitzat com a punt de partida per crear tota la marca, jugant amb el contrast del blanc i el negre a partir d’un disseny minimalista però amb una tipografia amb caràcter i molt de pes.

V+D comunicacions

Redisseny de la imatge corporativa de V+D comunicacions, empresa catalana especialitzada en instal.lacions d’Utp i Fibra Òptica.

Olalo Web

Disseny web per la nova pàgina online de Olalo House. Podeu veure tot el projecte de disseny a www.

Olalo House

Projecte de naming i branding per Olalo House, una marca de nova creació especialitzada en retirs en llocs paradisíacs, ioga, meditació i benestar.

LOGO COMPILATION

Recull dels darrers logotips per a diferents clients.

VELTIA

Redisseny de la imatge corporativa de Veltia, empresa especialitzada en la fabricació i venta d’assecadors de mans d’última generació a nivell mundial.

DUO

Redisseny de la imatge corporativa de Duo, professionals de la salut, bellesa i benestar, a Vic. Projecte multidisciplinari amb la col·laboració de:  

SONS DEL CAMÍ

Disseny de la imatge gràfica i campanya publicitària de Sons del Camí. Sorgit arrel de la importància del Camí Ignasià,  Sons del Camí és un Festival Musical de Manresa que amb el claim de «músiques amb ànima»  pretén convertir-se en un referent a Catalunya d'aquest estil musical.

SAURÍ FESTIVAL

Imatge gràfica per al Saurí Festival, esdeveniment musical de Móra d'Ebre. Festival que acull cada estiu grups punters del panorama musical català.

Gala de Queralt

Disseny del cartell de la Gala de Queralt 2019.