IMATGE GRÀFICA PREMIS ARC 2022

Des de Duplex hem redissenyat la imatge gràfica dels premis ARC, que aquest any han arribat a l’edició XIX. En aquesta edició s’ha guardonat un total de onze artistes i entitats vinculades a la música catalana en directe.

DRA. PATRICIA CORREA

La nova clínica de medicina estètica Patricia Correa necessitava una identitat corporativa que definís la seva especialitat en medicina estètica així com el tracte proper amb el client.

PECT BAGESS

Aquest maig es va presentar el nou projecte PECT BAGESS: Big Data, Analytics, Gestió, Estratègia, Salut, Social. Un clúster d’innovació i recerca per millorar l’atenció a la dependència al Bages amb una transició digital del sector salut.

Fikaspa

A través de la nostra col·laboració d'anys amb Iberspa ens arriba l'encàrrec de crear una nova marca comercial de venta de SPA amb seu als països nòrdics, FikaSpa.

Sushi Projects

Duplex forma part d’un nou projecte empresarial del qual n’hem creat el naming i el disseny del branding corporatiu.

Iberspa

Col·laboració amb Iberspa per reposicionar i redissenyar la seva identitat corporativa amb l'objectiu d'actualitzar-la d'acord amb la seva situació empresarial i posicionar-se en el sector SPA&Wellness com una marca de disseny ambiciós.

Memòria Montepio

A l’estudi hem dissenyat i maquetat la nova memòria anual 2020 de montepio, d'acord amb el branding corporatiu de la marca dissenyat també per Duplex aquest mateix any.

Junyent Serrallers

L’empresa Junyent Serrallers va confiar en Duplex per desenvolupar la seva nova imatge de marca.

Connecta Fibra

Connecta Fibra està expandint la seva oferta de fibra òptica per tota la Catalunya Central a pas de gegant, per això necessitava renovar la seva imatge global.

e-montepio

Nou projecte de branding per e-montepio, una submarca de @montepio. e–montepio vol esdevenir un gresol d'on neixin noves iniciatives per donar respostes i serveis que ens ajudin a fer el canvi cap a una societat i un territori més sostenible i socialment just.