BUHOS

Imatge gràfica del nou disc de Buhos. Una de les bandes de rock liders al nostre país. S'han el.laborat diferents imatges de la mateixa serie per la presentació d'altres singles de la nova gira, tots basats en el concepte de la victòria de la naturalesa per damunt de la pròpia contaminació, per damun de la sobrepoblació i del abús de l'home.

PORTOBELLO

Imatge promocional de la nova gira del grup "Portobello". Redisseny del seu actual logotip i adaptació al seu nou single "Abril".

Kadira

Després de més de 30 anys amb el mateix disseny de marca, l'empresa de mobles Kadira estava preparada per a un enfocament més contemporani.

Garriga & Associats

L'encàrrec inicial del nostre darrer treball per a Garriga&Associats va ser fer el redisseny de la marca, però finalment vam acabar per renovar totalment la identitat visual de la marca, el seu lloc web, les xarxes socials i la seva comunicació tant interna com externa.

Revista Urban Katia

En la maquetació i disseny de la revista nº105 de la col·lecció URBAN, temporada tardor-hivern, per la marca Katia, hem volgut transmetre un aire fresc, renovat i despreocupat però sempre acompanyat d'elegància, refinament i tradicionalista.

sält & pepper

Projecte de branding i aplicacions gràfiques per l’estudi d’interiorisme sält&pepper. Un estudi format per dues germanes molt diferents però amb una passió compartida, el disseny d’interiors i la decoració, concepte que s’ha utilitzat com a punt de partida per crear tota la marca, jugant amb el contrast del blanc i el negre a partir d’un disseny minimalista però amb una tipografia amb caràcter i molt de pes.

V+D comunicacions

Redisseny de la imatge corporativa de V+D comunicacions, empresa catalana especialitzada en instal.lacions d’Utp i Fibra Òptica.

Olalo Web

Disseny web per la nova pàgina online de Olalo House. Podeu veure tot el projecte de disseny a www.

LOGO COMPILATION

Recull dels darrers logotips per a diferents clients.

VELTIA

Redisseny de la imatge corporativa de Veltia, empresa especialitzada en la fabricació i venta d’assecadors de mans d’última generació a nivell mundial.