NOU DISC DE MANU GUIX

Després de 4 anys de silenci discogràfic, el compositor i cantant Manu Guix publicarà nou disc a finals del primer trimestre de 2022 .

IMATGE GRÀFICA PREMIS ARC 2022

Des de Duplex hem redissenyat la imatge gràfica dels premis ARC, que aquest any han arribat a l’edició XIX. En aquesta edició s’ha guardonat un total de onze artistes i entitats vinculades a la música catalana en directe.

QUALI QUANTI WINE

Projecte hibrid entre enologia i neuromàrketing per la marca "Neuro in Bussiness". Basat en els conceptes de Quali que fa referencia a la investigació qualitativa i Quanti a la quantitativa.

DRA. PATRICIA CORREA

La nova clínica de medicina estètica Patricia Correa necessitava una identitat corporativa que definís la seva especialitat en medicina estètica així com el tracte proper amb el client.

PECT BAGESS

Aquest maig es va presentar el nou projecte PECT BAGESS: Big Data, Analytics, Gestió, Estratègia, Salut, Social. Un clúster d’innovació i recerca per millorar l’atenció a la dependència al Bages amb una transició digital del sector salut.

Fikaspa

A través de la nostra col·laboració d'anys amb Iberspa ens arriba l'encàrrec de crear una nova marca comercial de venta de SPA amb seu als països nòrdics, FikaSpa.

Sushi Projects

Duplex forma part d’un nou projecte empresarial del qual n’hem creat el naming i el disseny del branding corporatiu.

Iberspa

Col·laboració amb Iberspa per reposicionar i redissenyar la seva identitat corporativa amb l'objectiu d'actualitzar-la d'acord amb la seva situació empresarial i posicionar-se en el sector SPA&Wellness com una marca de disseny ambiciós.

Memòria Montepio

A l’estudi hem dissenyat i maquetat la nova memòria anual 2020 de montepio, d'acord amb el branding corporatiu de la marca dissenyat també per Duplex aquest mateix any.

Junyent Serrallers

L’empresa Junyent Serrallers va confiar en Duplex per desenvolupar la seva nova imatge de marca.