VELTIA

Redisseny de la imatge corporativa de Veltia, empresa catalana que exporta a nivell mundial, especialitzada en el disseny i fabricació d’assecadors de mans d’última generació.

DUO

Redisseny de la imatge de Duo, professionals de la salut, bellesa i benestar a Vic. Projecte multidisciplinar amb la col.laboració de 

SONS DEL CAMÍ

Sons del Camí és un festival musical a Manresa que sota el claim de "músiques amb ànima" pretén esdevenir un referent a Catalunya amb aquest estil musical, englobat en el Camí Ignasià.

BEERNIGMA

Beernigma és un auto encàrrec de Dúplex que juntament amb Cocolisto, Hem desenvolupat el primer Joc Escape en una cervesa. Es tracta d'un joc de taula basat en la moda dels enigmes però en comptes de jugar-hi a través d'un tauler de joc, s'utilitza, l'envàs, les fitxes, les pròpies ampolles, el gust, el color de la pròpia cervesa .

SAURÍ FESTIVAL

Projecte per la imatge gràfica del Saurí Festival, esdeveniment musical a Móra d'Ebre que cada estiu acull grups punters del panorama musical Català.

VINIGMA

Vinigma és el primer joc escape en una ampolla de vi. Un nou concepte de joc en una ampolla de vi. Aquesta juntament amb el seu embolcall es converteix en un joc d’astúcia i diversió.

Gala de Queralt

Disseny del cartell de la Gala de Queralt 2019.

EL VI DE LA CAPITALITAT DE CULTURA CATALANA

Sota el context de Manresa Capital de la Cultura Catalana, s'ha creat un vi, (de la pròpia DO del Bages)  partint del logotip de la Capitalitat.

KATIA MAGAZINES

Mostres de revistes per Katia, de les temporades d'estiu i hivern 2017 i 2018.

FESTA MAJOR MANRESA 2018

Disseny de la imatge gràfica de la Festa Major de Manresa del 2018. Basant-nos en el concepte de festa participativa i generacional, hem creat uns avatars representatius de totes les franges d'edat, que s'intercalen amb el cartell genèric, sempre partint del píxel com a element gràfic.