LOGO COMPILATION

Recull dels darrers logotips per a diferents clients.

VELTIA

Redisseny de la imatge corporativa de Veltia, empresa especialitzada en la fabricació i venta d’assecadors de mans d’última generació a nivell mundial.

DUO

Redisseny de la imatge corporativa de Duo, professionals de la salut, bellesa i benestar, a Vic. Projecte multidisciplinari amb la col·laboració de:  

SONS DEL CAMÍ

Disseny de la imatge gràfica i campanya publicitària de Sons del Camí. Sorgit arrel de la importància del Camí Ignasià,  Sons del Camí és un Festival Musical de Manresa que amb el claim de «músiques amb ànima»  pretén convertir-se en un referent a Catalunya d'aquest estil musical.

BEERNIGMA

Desenvolupament de projecte global d’auto-creació realitzat conjuntament amb l’empresa Cocolisto. Beernigma és el primer Joc Escape en una cervesa.

SAURÍ FESTIVAL

Imatge gràfica per al Saurí Festival, esdeveniment musical de Móra d'Ebre. Festival que acull cada estiu grups punters del panorama musical català.

VINIGMA

Vinigma és el primer joc escape en una ampolla de vi. Un nou concepte de joc en una ampolla de vi. Aquesta juntament amb el seu embolcall es converteix en un joc d’astúcia i diversió.

Gala de Queralt

Disseny del cartell de la Gala de Queralt 2019.

EL VI DE LA CAPITALITAT DE CULTURA CATALANA

Sota el context de Manresa Capital de la Cultura Catalana, s'ha creat un vi, (de la pròpia DO del Bages)  partint del logotip de la Capitalitat.

KATIA MAGAZINES

Mostres de revistes per Katia, de les temporades d'estiu i hivern 2017 i 2018.