SONS DEL CAMÍ

Sons del Camí és un festival musical a Manresa que sota el claim de "músiques amb ànima" pretén esdevenir un referent a Catalunya amb aquest estil musical, englobat en el Camí Ignasià.

BEERNIGMA

Beernigma és un auto encàrrec de Dúplex que juntament amb Cocolisto, Hem desenvolupat el primer Joc Escape en una cervesa. Es tracta d'un joc de taula basat en la moda dels enigmes però en comptes de jugar-hi a través d'un tauler de joc, s'utilitza, l'envàs, les fitxes, les pròpies ampolles, el gust, el color de la pròpia cervesa .

SAURÍ FESTIVAL

Projecte per la imatge gràfica del Saurí Festival, esdeveniment musical a Móra d'Ebre que cada estiu acull grups punters del panorama musical Català.

VINIGMA

Vinigma és el primer joc escape en una ampolla de vi. Un nou concepte de joc en una ampolla de vi. Aquesta juntament amb el seu embolcall es converteix en un joc d’astúcia i diversió.

EL VI DE LA CAPITALITAT DE CULTURA CATALANA

Sota el context de Manresa Capital de la Cultura Catalana, s'ha creat un vi, (de la pròpia DO del Bages)  partint del logotip de la Capitalitat.

FESTA MAJOR MANRESA 2018

Disseny de la imatge gràfica de la Festa Major de Manresa del 2018. Basant-nos en el concepte de festa participativa i generacional, hem creat uns avatars representatius de totes les franges d'edat, que s'intercalen amb el cartell genèric, sempre partint del píxel com a element gràfic.

KATIA MAGAZINES

Mostres de revistes per Katia, de les temporades d'estiu i hivern 2017 i 2018.

FESTA DEL RIU

Il.lustració i grafisme per la Festa del Riu celebrada a Manresa i amb l'objectiu d'aplegar famílies a l'entorn d'un espai proper al riu mitjançant concerts, tallers i activitats varies.

EL PACTO

Projecte pel grafisme de la pel·lícula "El Pacto" del jove director David Victori, protagonitzada per Belen Rueda i basada en un thriller psicològic.

VINIGMA

Vinigma és un nou concepte de joc basat en els coneguts Escape Room però que es juga només amb l'ajuda d'una ampolla de vi i el seu packaging.