Iberspa

Col·laboració amb Iberspa per reposicionar i redissenyar la seva identitat corporativa amb l'objectiu d'actualitzar-la d'acord amb la seva situació empresarial i posicionar-se en el sector SPA&Wellness com una marca de disseny ambiciós.

Memòria Montepio

A l’estudi hem dissenyat i maquetat la nova memòria anual 2020 de montepio, d'acord amb el branding corporatiu de la marca dissenyat també per Duplex aquest mateix any.

Revista Urban Katia

En la maquetació i disseny de la revista nº105 de la col·lecció URBAN, temporada tardor-hivern, per la marca Katia, hem volgut transmetre un aire fresc, renovat i despreocupat però sempre acompanyat d'elegància, refinament i tradicionalista.

KATIA MAGAZINES

Mostres de revistes per Katia, de les temporades d'estiu i hivern 2017 i 2018.

CATÀLEG IBERSPA

Iberspa és una empresa líder en el sector en el disseny de hidromassatges on predomina el disseny i la tecnologia més avançada pel relax.

RECEPTARIS DE CAFÈ

Us presentem un recull de receptaris de cafè per a la marca Nespresso, en format llibret i desplegable. En aquests receptaris hi podem trobar excel·lents creacions de cafè fetes a partir de les diferents varietats  Nespresso, combinades amb originals ingredients.